best responsive web site design software download

ГАЛУЗІ, У ЯКИХ ПРАЦЮЮТЬ НАШІ КЛІЄНТИ

Нашими клієнтами є підприємства, що працюють у різних галузях діяльності і мають різні форми власності.

Нижче наводиться неповний перелік прикладних рішень
що реалізовані нами на платформі
програмного комплекса Універсал 7:ERP.


ХАРЧОВА ПРОМИСЛОВІСТЬ

Нижче згадані лише можливості, характерні для цієї галузі.
До складу кожного рішення також входить набір типових контурів.

М'ЯСОПЕРЕРОБКА

Серед наших клієнтів кількох українських м'ясокомбінатів, де сьогодні працює спеціалізоване рішення на платформі «Універсал 7:ERP».
Воно забезпечує чітку організацію облікових задач підприємства, управління його ресурсами, процесами виробництва та збуту продукції, розрахунку її собівартості.
Див. докладніше.
Матеріали по темі

ВИРОБНИЦТВО МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ

Вирішуються завдання обліку, планування та управління ресурсами молокопереробного підприємства, що враховує особливості його бухобліку та оподаткування, виробничого циклу, а також специфіки збуту продукції.
Див. докладніше
В процесі...

ВИНОРОБСТВО

Автоматизовано процеси управління постачанням сировини, збуту продукції, рух тари.
На окрему увагу заслуговує контур обліку руху сировини та напівфабрикатів у виробництві, що реалізує т.зв. "систему простежуваності" будь-якої партії сировини на будь-якому етапі (вимоги стандарту ISO 22000:2005)
Див. докладніше
Див. по темі

ВИРОБНИЦТВО МОРОЗИВА

Ведеться партійний облік сировини та готової продукції, 
Виробничий процес та його постачання планується за кількома тимчасовими горизонтами.
Кожна партія сировини контролюється як з погляду економічних, і біохімічних показників. Також реалізовано "систему простежуваності".
Див. докладніше

ТВАРИННИЦТВО

Реалізовано специфічний контур "Тваринництво", що відстежує та управляє життєвим циклом вирощування свиней (засіменіння, опорос, вирощування, відгодівля), реалізований з урахуванням особливостей племінного відтворення.
Див. докладніше

СТРАХУВАННЯ

До складу кожного рішення також входить набір  типових контурів.

ТРАНСПОРТ

Автоматизовано процеси страхування транспорту та пов'язаних з ним ризиків за програмами  КАСКО, ОЦСПВ (обов'язкова та добровільна), страхування водія та пасажирів, страхування на водному та повітряному транспорті.

МАЙНО

Підтримуються процеси страхування житла, майна громадян, свійських тварин, і навіть страхування майна підприємств, посівів с/г культур.

ЖИТТЯ І ЗДОРОВ'Я

Розроблено документи для страхування життя та здоров'я громадян від ризиків унаслідок нещасних випадків, пожеж, ДТП, хвороб.

ПОДОРОЖІ

Пропонуються документи для страхування медичних та інших витрат внаслідок нещасних випадків, хвороб, пошкоджень та смерті у процесі поїздок за кордон.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Документи на цю тему забезпечують страхування відповідальності бізнесу перед третіми особами за можливу шкоду при наданні послуг.

ДИСТРИБ'ЮЦІЯ

До складу кожного рішення також входить набір  типових контурів.

ТОВАРИ FMCG

У рішенні забезпечується управління процесами постачання, зберігання, збуту нехарчовими товарами повсякденного попиту (Fast Moving Consumer Goods).
Крім цього вирішуються завдання управління відносинами з клієнтами (договірного обліку, персонального ціноутворення, взаєморозрахунків),  транспортної логістики та ін.
Див. приклад проекту 1

ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ

При автоматизації процесів дистрибуції продуктів харчування використовується більшість напрацювань з попереднього пункту, однак є ряд ускладнюючих моментів, пов'язаних із суворим контролем термінів придатності, специфікою тари або упаковки та ін.
Див. приклад проекту 1
Див. приклад проекту 2

ПАЛИВНО-МАСТИЛЬНІ МАТЕРІАЛИ

Опис буде доступним скоро...

ДРУКОВАНА ПРОДУКЦІЯ

Опис буде доступним скоро...

ПОЛІГРАФІЯ

ОФСЕТНИЙ ДРУК

Автоматизовано повний цикл проходження друкованого виробу від розрахунку його вартості до відвантаження замовнику.
Паспорт виробу забезпечує зберігання інформації про всі ділянки технологічного маршруту, що дозволяє формувати точний, деталізований поопераційно план друку, контролювати його виконання.
Див. докладніше.

ФЛЕКСОГРАФІЯ

Цей контур, подібно до контуру "Офсетний друк", також має розділи Калькуляція, Виробничий План, Розрахунок Зарплати. Проте, через відмінності технологічного процесу, він має власний алгоритм калькуляції собівартості Виробу. Інший його особливістю є унікальний алгоритм проектування, що дозволяє мінімізувати метраж і відходи матеріалу, що запечатується.
Див. докладніше

ВАС ІНТЕРЕСУЄ ІНШЕ ГАЛУЗЬ? НАПИШІТЬ НАМ ЗАПИТ!

Дякую за ваш запит! Ми зв'яжемося найближчим часом.

КИЇВ
04080, Україна, м. Київ,
вул. Кирилівська,
19/21
+38 044 482-5585

ХАРКІВ
61001, Україна, м. Харків
вул.Набережна Здоров'я, 12,
2-й поверх
+38 057 777-7007

УВАГА! Під час військового стану телефонуйте:
096 744 50 62