Mobirise

Програмний комплекс
УНІВЕРСАЛ 7:ERP

ПК Універсал 7 потужне багаторівневе рішення класу ERP для автоматизації бізнес-процесів середнього та великого бізнесу.

Однією з найбільш складних завдань, що вирішуються при впровадженні комплексних обліково-аналітичних систем на сучасних підприємствах, є організація єдиного інформаційного простору, що охоплює абсолютно різнорідні служби, аспекти господарської діяльності.

"Універсал" забезпечує комплексну автоматизацію різних бізнес-процесів, робить їх прозорими і легко керованими.

КОНТУРИ ЗАГАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Як правило, входять в кожну поставку

БУХГАЛТЕРІЯ

Ведення бухгалтерського і податкового обліку підприємства відповідно до національних стандартів (НСБО).
Докладніше

ЗАРПЛАТА І КАДРИ

Контур для ведення кадрового обліку, а також розрахунку і нарахування заробітної плати при різних формах ії нарухування. 
Докладніше

СКЛАДИ

Ведення обліку руху ТМЦ на довільній кількості складів підприємства.
Докладніше

ЦІНИ

Система формування прейскурантів (прайс-листів) на товари або продукцію вашого підприємства.
Докладніше

ФІНАНСИ

Управління процесами планування фінансів (бюджетування), а також оперативне управління витратами.
Докладніше

ЛОГІСТИКА І ТРАНСПОРТ

Організація процесів доставки товарів / продукції клієнтам. 
Докладніше

ДОКУМЕНТООБІГ

Визначення алгоритмів і моніторинг проходження бізнес-процесів. 
Докладніше

CRM

Базові можливості відстеження та аналізу абсолютно всієї інформації по клієнту, що є наявної в системі. Можливість індивідуальної настройки.
Докладніше

АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ

Аналіз господарської діяльності за допомогою вбудованих механізмів OLAP, експорт в системи Business Intellegence.
Докладніше

БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК

Контур бухгалтерського і податкового обліку регламентується поточним законодавством. Забезпечується регулярна поставка оновлень.

Первинна інформація в режимі реального часу надходить з інших контурів системи.

Забезпечений всією необхідною опратівной і регламентованою звітністю.

ЗАРПЛАТА І КАДРИ

Контур "Відділ Кадрів" забезпечує зберігання будь-якої необхідної інформація про співробітників, а також повністю реалізує кадрове діловодство відповідно до законодавства України. Інтегрований з контуром "Зарплата".

Контур "Зарплата" забезпечує розрахунок і нарахування зарплати при будь-яких комбінаціях форм її нарахування (оклад, тариф, угода ...)

УПРАВЛІННЯ СКЛАДАМИ

Контур забезпечує повний життєвий цикл будь-яких ТМЦ на складах підприємства: облік приходу, управління розміщенням і зберіганням, переміщеннями, відвантаженням і багато іншого.

ЦІНОУТВОРЕННЯ

Контур "Ціноутворення" включає в себе розвинену систему управління прейскурантами (прайс-листами), що забезпечує формування довільного числа шкал цін, їх розрахунок, а також індивідуальне застосування для кожного клієнта.


УПРАВЛІННЯ ФІНАНСАМИ

Контур забезпечує планування і контроль виконання бюджетів як для кожного конкретного підрозділу, так і для всього підприємства.

Також дозволяє вести оперативне планування витрат коштів.

ЛОГІСТИКА І ТРАНСПОРТ

Контур "Логістика" дозволяє інтегруватися з популярними логістичними програмами, оптимізувати витрати на доставку товарів або продукції кінцевому споживачеві.

Контур "Транспорт" дозволяє вести облік автопарку підприємства, облік ПММ, запчастин та ін. Інтегрується з контуром "Зарплата" для розрахунку зарплати водіїв.

ДОКУМЕНТООБІГ

У контурі вирішуються дві класичні задачі: організації ділових процесів (WorkFlow) і управління рухом документів в рамках цих процесів (DocFlow).

CRM

Базовий варіант контуру містить інструменти по отриманню абсолютно будь-якої інформації по клієнту, що зберігається в базі підприємства.

На його основі створюються індивідуальні рішення по управлінню взаємовідносинами з клієнтами, повністю адаптовані під специфіку наших замовників.

АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ

Універсал пропонує безліч власних засобів аналізу інформації про господарську діяльність підприємства, а також інструменти для експорту даних для аналізу в спеціалізованих системах класу Business Intellegence.

ДІЗНАТИСЯ ВАРТІСТЬ,
ЗАМОВИТИ ПРЕЗЕНТАЦІЮ

Ви можете оцінити порядок вартості проекту, передавши нам загальну інформацію про ваше підприємство і цілі передбачуваного проекту.
Ви можете запросити наших представників до себе в офіс для проведення презентації, а також обговорення можливої співпраці.
Це безкоштовно і не накладає на Вас жодних зобов'язань!
СофтПро гарантує конфіденційність залишеної вами інформації і використання її тільки в рамках вашого запиту.

КИЇВ
04080, Україна, Київ,
вул. Кирилівська
19/21
+38 044 482-5585

ХАРКІВ
61001, Україна, Харків
вул.Набережна Здоров'я, 12,
2-й поверх
+38 057 777-7007


УВАГА! Під час військового стану телефонуйте: 096 744 50 62