https://mobirise.com/

ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ

Ми пропонуємо повний перелік послуг, спрямований на успішне впровадження ERP-системи на вашому підприємстві та забезпечення її тривалого життєвого циклу.
Відзначимо, що суттєву роль в цьому відіграє активну участь в проекті команди IT-фахівців вашого підприємства.

АНАЛІЗ БІЗНЕС ПРОЦЕСІВ

Метою будь-якого нашого проекту ми бачимо побудова замкнутого циклу управління найбільш важливими бізнес-процесами підприємства. У будь-якій системі управління повинен бути формалізований її об'єкт і побудовані алгоритми самого управління.

Формалізація процесів проводиться на рівні опису пов'язаних з ними потоків інформації, їх взаємозв'язків, бізнес-правил і критеріїв їх оцінки. Проектується не тільки документообіг, а й ергономіка системи, її призначений для користувача інтерфейс.

Найчастіше на підприємствах нам доводиться стикатися з дуже низьким ступенем формалізації процесів, що власне і штовхає їх власників на впровадження. Автоматизація в цьому випадку не може бути ефективною. Тому, перше завдання, яке ми вирішуємо разом з представниками Замовника - побудова інформаційної моделі системи за принципом "як повинно бути" і її чітка формалізація у вигляді технічного завдання (ТЗ).

При створенні цього документа сторони (СофтПро і Замовник) аналізують ефективність бізнес-процесів, при необхідності проводять їх реорганізацію і формалізують їх в ТЗ в варіанті "як має бути".

АДАПТАЦІЯ СИСТЕМИ І ВВЕДЕННЯ В ДОСЛІДНУ ЕКСПЛУАТАЦІЮ

На цьому етапі опису бізнес-процеси, що формалізовані раніше у вигляді технічного завдання, стають основним документом при адаптації системи.

Адаптація не проводиться відразу від початку і до кінця, а розділяється на проміжні етапи, відповідні будь-яким логічно закінченим процесам. Після адаптації кожного з них він переходить в дослідну експлуатацію до профільних фахівців Замовника.

На цьому етапі відбувається виявлення більшості недоліків, допущених як при написанні ТЗ, так і власне при адаптації програми.

Втім, як показує практика впроваджень, тут же виявляються багато моментів, в принципі не формалізовані в ТЗ. На цьому етапі важливо провести моделювання працездатності системи в різноманітних (в т.ч. критичних) ситуаціях. Це дозволяє істотно знизити ризик при її введенні в експлуатацію промислову.

ЗАПУСК СИСТЕМИ

Універсал не приходить на порожнє місце, у Вас на підприємстві напевно в одній або декількох системах-попередниць вже накопичений великий обсяг інформації, яку не можна втратити. Як правило, обов'язковому переносу (і консолідації) підлягає вся довідкова і сальдова інформація.

Процес перенесення ретельно "репетирується", звіряються ключові показники, одержувані в Універсалі з їх аналогами з систем-попередниць.

Безпосередньо перед запуском системи проводиться "чистовий" імпорт даних.

З цього моменту введення оперативної інформації повністю перемикається на Універсал. Спільними зусиллями сторін проводиться остаточне доведення системи. Цей етап носить досить напружений характер, але не є надто тривалим. 

ОБСЛУГОВУВАННЯ, ПІДТРИМКА,
РОЗВИТОК

 Як в рамках договору на впровадження, так і поза ним ми забезпечуємо поставку оновлень системи, виправлення допущених помилок, а також технічну підтримку ваших фахівців з її супроводу. Звичайно ж, пройшовши певний етап експлуатації, можливо приступити до подальшого розвитку системи.

САМОСТІЙНИЙ РОЗВИТОК

Ми вітаємо участь в проекті IT-фахівців Замовника. 
Для них нами розроблена програма навчання, розрахована на 3-5 робочих днів. 

Подальший розвиток продукту стає доступний Вам без залучення фахівців СофтПро!

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

Дізнатися більше про вартість, порядок застосування Універсал ERP на підприємстві,
замовити презентацію ви можете, натиснувши цю кнопку.

КИЇВ
04080, Україна, Київ,
вул. Кирилівська
19/21
+38 044 482-5585

ХАРКІВ
61001, Україна, Харків
вул.Набережна Здоров'я, 12,
2-й поверх
+38 057 777-7007